top of page

Monique Coolen-Vonk

Mijn naam is Monique Coolen-Vonk en ik ben de eigenaresse van de autorijschool. Sinds september 1990 ben ik werkzaam bij dit familiebedrijf die toen nog onder leiding stond van mijn vader Eddy Vonk.

Ik had zelf toen nog andere carrièreplannen maar mijn vader wou me graag bij het bedrijf hebben. Toen nog meer als een noodoplossing maar tot de dag van vandaag ben ik mijn vader dankbaar dat hij me de kneepjes van het vak heeft geleerd.

Het contact met verschillende mensen, de uitdaging om mensen wat te leren. Je visie aanpassen bij iedere persoon. Iedereen is anders en dat maakt dit beroep zo uitdagend.

En ook ik heb het geluk dat mijn dochter ook gevallen is voor de uitdaging in dit vak!

WhatsApp Image 2023-08-21 at 08.27.48 (3).jpeg

Tamara Tielemans-Coolen

Mijn naam is Tamara Tielemans-Coolen en ik ben de dochter van Monique. In 2014 heb ik mijn diploma tot rijinstructeur behaald en ben ik begonnen bij het familiebedrijf.

Net zoals mijn moeder had ik zelf niet verwacht dat ik dit zou gaan doen maar eenmaal bezig zou ik zelf niets anders meer willen. Iedere les en cursist is anders en dat maakt elke dag weer anders. Je bouwt een band op met iedereen waarmee je in de auto zit, jong en oud. Ik ben ervan overtuigd dat de cursisten beter leren wanneer ze zich op hun gemak voelen.

WhatsApp Image 2023-08-21 at 08.27.48 (3).jpeg
bottom of page